Campioană națională și balcanică de atletism, în echipa celor de la Winners

Sanda Iorga, pe locul 1 la Balcaniadă.

Sanda Iorga, pe locul 1 la Balcaniadă.

Sanda Iorga este campioană națională și balcanică, la categoria Masters, la atletism, în probele de 60, 200 și 400 de metri. Ultima reușită, de dată recentă, a fost reușită la București (12-13 martie), unde a avut loc Balcaniada de atletism. 

Sanda Iorga a fost, la nivel de juniori și seniori, multiplă campioană națională și participantă la sute de competiții. A făcut sport de performanță timp de 12 ani, cu rezultate notabile în probele de viteză și de săritură în lungime.

sanda unuAcum, de dată recentă, la Balcaniadă, a dominat într-o manieră categorică aceste trei probe, 60, 200 și 400 de metri, dovedind încă o dată că deține supremația la categoria Masters și în țară și în spațiul balcanic.

Acum s-a alăturat echipei de la Winners, acolo unde în afară de terenurile de tenis cu care sînteți familiarizați, se desfășoară și alte cursuri, într-o sală special amenajată în acest scop. Aerobic, step, zumba, pilates, tabata, deep work, steel tonic circuit, functional body, fat burn, yoga, toate aceste cursuri le puteți frecventa din această săptămînă în această sală.

Sanda Iorga predă actualmente Total body și Steel Tonic Circuit, dar se pregătește și pentru TRX, curs care se va implementa zilele viitoare la Winners.

sanda treiAtleta spune: “M-am bucurat cînd Călin Moș, cel care răspunde de aceste activități la Winners, m-a solicitat să fac parte din echipă. Acest tip de mișcare, exercițiile acestea, m-au ajutat foarte mult chiar și pe mine în obținerea rezultatelor în atletism, așa că este, poate, cel mai bun exemplu că sînt foarte folositoare. Am acceptat cu drag provocarea și aștept cît mai multă lume la sală, să facem sport într-un mod organizat și cu antrenori care au studiat într-adevăr aceste discipline”.

Sanda Iorga s-a specializat în aceste discipline, participînd la zeci de traininguri în țară și în străinătate.

Pînă inclusiv astăzi, accesul la aceste cursuri este gratuit, în intenția gazdelor de a vă facilita accesul la această multitudine de programe, de a vă familiariza cu atmosfera.

Programele au două module, unul între 11-14, celălalt de seară, între 17 și 20.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.152 citiri

Leave a Reply