Culoare și muzică de poveste, la Turnul Croitorilor

afisAsociația Autism Transilvania organizează sîmbătă, 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Autismului, evenimentul Culoare și muzică de poveste, la Turnul Croitorilor, str. Baba Novac nr. 35, de la ora 17.00. 

Pictorița Ramona Raus, prietena de suflet a asociației, își va expune lucrările iar fondurile obținute din vînzarea tablourilor vor fi donate acestei cauze. De asemenea, în cadrul expoziției vor putea fi văzute și lucrări ale copiilor din grădinițele și școlile partenere.

Mara Prună, copil cu sindromul Asperger, va interpreta compoziții muzicale proprii, constituindu-se în glasul copiilor cu autism din cadrul asociației. Mara Prună a fost prezentă, de dată recentă, la emisiunea Românii au talent, acolo unde s-a bucurat de un binemeritat succes.

Asociația Autism Transilvania are mai multe evenimente în perioada 1-2 aprilie, conform afișului de mai sus:

“Data de 2 aprilie marchează în întreaga lume Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.
În această zi, în toată lumea, organizațiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfășoară acțiuni menite să atragă atenția asupra afecțiunii care atinge una din 100 persoane și despre care publicul larg este în continuare prea puțin informat. Cu această ocazie sunt celebrate și talentele unice și abilitățile deosebite ale persoanelor cu autism din întreaga lume.
La Cluj-Napoca, Asociația Autism Transilvania (AAT) a pregătit o serie de evenimente unde sunt așteptate persoanele de orice vârstă care doresc să-și exprime solidaritatea cu familiile ce au în componență o persoană afectată de autism sau care vor să contribuie la campania de conștientizare a clujenilor”, se spune pe pagina de facebook a asociatiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.791 citiri

Leave a Reply