Două vorbe despre arbitrii meciului România-Slovenia

Hi from Arad, where Romania is getting ready to play Slovenia in the 1st round of the Referee Jane Harvey(GBR), Chief of Officials Sergiu Vladu(ROU), designate chair umpire Timo Janzen(GER) and 2nd chair umpire Vlad Zdrentu(ROU).

Arbitrul principal Jane Harvey(Marea Britanie) Sergiu Vladu, șeful oficialilor (Romania, în alături de Jane Harvey, stînga ei) și arbitrii de scaun Timo Janzen(Germania, stînga fotografiei) și Vlad Zdrentu(România, dreapta fotografiei).

Jane Harvey este printre arbitrii cei mai renumiți din lumea tenisului. Britanica a arbitrat cinci finale la Wimbledon, patru finale ale Jocurilor Olimpice și a fost prima femeie care a arbitrat un meci de Cupa Davis din Grupa Mondială.

Timo Janzen (Germania) și Vlad Zdrențu (România) au fost ceilalți doi arbitri ai acestei întîlnirii. Alături de aceștia, Sergiu Vladu, ca de obicei la întîlnirile care se desfășoară în Cupa Davis sau Cupa Federației, în România.

Pe toată durata celor trei zile de meciuri de la Arad faptul că arbitrajul a fost asigurat la acest nivel s-a văzut din plin. N-au fost probleme și niciuna dintre cele două formații n-au acuzat, nici un moment, arbitrajul.

Pe lîngă sportivii mari pe care, iată, îi putem vedea mai nou la treabă în România, prezența unor oficiali de această ținută cum au fost acum la Arad și la Fed Cup-ul de la Cluj nu poate trece neobservată.

Despre Vlad Zdrențu am scris acum cîțiva ani, aici iar despre Sergiu Vladu, de curînd, aici. 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.817 citiri

Leave a Reply