Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, la ediția a șasea, start pe 10 aprilie

maratonMaratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca este rodul colaborării fructuoase dintre Asociația Runners Club și AROBS Transilvania Software. La ediția din anul trecut facebook-ul a explodat după mulțimea de instantanee prin care clujenii, și nu numai, au imortalizat momentele participării lor la cursa populară. În fapt, pe lîngă competiția în sine, care ține de rigoare și de antrenamente intense, frumusețea acestei întîlniri anuale o dă și participarea aceasta largă a celor dornici de a face mișcare. Ediția din acest an va avea loc pe 10 aprilie.

După experiențele pe care cei de la Runners Club le-au avut de la înființarea lor, s-a constatat o creștere exponențială a dorinței de a face mișcare într-un cadru organizat. De altfel cei de la Runners au activități mai în fiecare zi a anului și în jurul acestui club s-a coagulat o comunitate cu adevărat seminificativă.

Horațiu Morar (Runners Club)

Horațiu Morar (Runners Club)

Emulația pe care Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca a creat-o în anii din urmă este benefică pentru toată lumea, inclusiv pentru imaginea orașului, unul în care mase mari de cetățeni aleg sportul, mișcarea, ca mod util de petrecere a orelor libere.

Din discuțiile pe care le-am avut cu Horațiu Morar (președintele Runners, fondatorul acestei mișcări), am înțeles că se scontează pe un nou record de participare, după ce anul trecut peste 3000 de participanți au luat startul la această competiție. Colaborarea dintre Horațiu Morar și Voicu Oprean (CEO AROBS) s-a concretizat anul trecut printr-un eveniment memorabil, existînd toate premisele create pentru ca în acest an maratonul să atingă noi recorduri de popularitate.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.521 citiri

Leave a Reply