Monica Niculescu și Irina Begu continuă să facă meciuri mari la Miami

Irina Begu

Irina Begu

Monica Niculescu și Irina Begu s-au calificat în optimile de la Miami, România avînd astfel trei jucătoare într-o fază avansată a unui asemenea turneu de anvergură. 

Monica Niculescu a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe Coco Vandeweghe și o va întîlni în optimi pe britanica Johanna Konta, cap de serie 24 (actualmente locul 26 mondial). Monica Niculescu traversează una dintre cele mai bune perioade ale sale.

Chiar dacă deocamdată cele 120 de puncte nu o urcă prea mult de pe locul 33, sînt toate șansele ca în viitorul apropiat românca să-și îmbunătățească cea mai bună clasare, care datează din 2012 (locul 28). O victorie în fața britanicei Konta îi poate aduce 215 puncte.

Pentru România (mai ales în perspectiva Fed Cup din aprilie) veștile bune continuă la Miami: Irina Begu a învins-o cu 7-5, 4-6, 6-4 pe Kristyna Pliskova (Cehia). Din nou un meci maraton pentru Begu, din nou o demonstrație de voință. În turul următor, în optimi, Begu o va întîlni pe Madison Keys, favorita 22, cea care a eliminat o jucătoare de top 10, pe Roberta Vinci.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
705 citiri

Leave a Reply