Irina Begu este în sferturi la Charleston. Va juca împotriva lui Kerber

beguIrina Begu a făcut din nou un meci maraton, 2 ore și 22 de minute, plin de răsturări de situații, dar din nou a ieșit învingătoare: 1-6, 6-2, 7-6 cu Monica Puig (Porto Rico). Prin această reușită Irina a ajuns în sferturile de finală de la Charleston, acolo unde va juca împtriva nemțoaicei Angelique Kerber, într-o avanpremieră a meciului pe care probabil cele două îl vor disputa și la Cluj peste cîteva zile. 

Meciul cu Puig a început printr-un set care a durat 22 de minute, după care Irina s-a revanșat rapid cîștigînd manșa secundă în 28 de minute. Setul al treilea a avut o desfășurare captivantă, cu un game pierdut de Irina la 5-5, pentru ca imediat să reușească break-ul și să se intre în tie-break.

Acolo Irina a avut 5-1 și 6-2, trei mingi de meci. Puig s-a apropiat pînă la 6-4, dar apoi românca a reușit să închidă meciul.

Prin această victorie Irina Begu a reușit să ajungă în sferturi (100 de puncte WTA și 17.280 de dolari) și să dispute un meci “în devans” cu Angelique Kerber, a doua jucătoare a lumii.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
759 citiri

Leave a Reply