NeuronKid, parte a săptămânii “Școala Altfel”

Afise print Scoala Altfel 50x70 printÎn acest an, în perioada 18-22 aprilie, va avea loc cea de-a II-a ediţie a Portilor Deschise “NeuronKid – Jocurile copilăriei”, eveniment la care s-au înscris deja peste 2000 de copii, din 31 de unităţi de învăţamant (gradiniţe, şcoli și școli speciale).

În data de 20 aprilie, împreună cu partenerul media TVR Cluj, va fi organizată o zi pentru copiii din școlile speciale, iar 22 aprilie va fi ziua destinată grădinițelor din Cluj-Napoca. În celelalte zile, “vor intra în scenă” elevii școlilor gimnaziale și liceelor.

La Portile Deschise “NeuronKid – Jocurile copilăriei” vor lua parte și medicii specialiști în nutriție, Dr.Anca Elena Crăciun și Dr. Cornelia Bara, care vor avea un dialog cu copii, oferindu-le acestora exemplificări practice ce țin de nutriția sănătoasă.

Mai multe despre acest eveniment puteți afla mâine, 15 aprilie, de la ora 8:00, urmărind emisiunea ,,Bună dimineața, Transilvania!”, difuzată de TVR Cluj și moderată de Irina Gașpar.

PS. NeuronKid face parte din Programul Uniunii Europene “We-Love-Eating.eu”, unul dintre scopuri fiind promovarea şi conştientizarea stilului de viaţă sănătos în rândul populaţiei. De asemenea, programul NeuronKid a fost promovat la Milano, în perioada 16-21 Februarie, la EU Expo 2015 ca exemplu de bune practici, iar pe plan local a fost înregistrat în calendarul activităţilor Cluj-Napoca Capitală a Tineretului 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
3.968 citiri

Leave a Reply