Northfinder asigură echipamentul pentru Mihaela Botezan și Vasile Cipcigan, temerarii care vor alerga la celebrul maratonul de pe Muntele Zeilor, în Grecia

Mihaela Botezan și Vasile Cipcigan trag tare la antrenamente.

Mihaela Botezan și Vasile Cipcigan trag tare la antrenamente.

Sales managerul pe România al firmei de echipament sportiv Northfinder, Adrian Cosma, e foarte fericit în aceste zile. Doi clujeni temerari, oameni de toată isprava, Mihaela Botezan și Vasile Cipcigan, o atletă și un alpinist, vor participa la maratonul de pe Muntele Olimp, în Grecia, formînd astfel echipa Northfinder. 

Am primit pe adresa redacției un comunicat care sintetizează această acțiune ce se constituie într-o adevărată premieră. Avem cui ține pumnii pe 26 iunie. Nu de alta, dar la seriozitatea cu care se pregătesc cei doi există șanse ca ei să se întoarcă de acolo cu un rezultat notabil.

“O altletă și un alpinist din Cluj participă în premieră la maratonul de pe Muntele Zeilor. Doi clujeni ce provin din sporturi diferite, atleta Mihaela Botezan și alpinistul și salvamontistul Vasile Cipcigan au fost invitați să formeze echipa NORTHFINDER® care va participa la cel mai vestit maraton al Greciei, pe Muntele Olimp.

Echipa NORTHFINDER® reunește atleți entuziaști şi iubitori de natură. După două luni de antrenament intens, Mihaela BOTEZAN (39 de ani) și  Vasile CIPCIGAN (38 de ani) vor sta împreună la linia de start a Maratonului Olimpului, în 26 iunie 2016.

Mihaela Botezan este multiplă campioană a României la probele de 5.000 m, 10.000 m și semimaraton. Practicantă a atletismului de la vârsta de 15 ani – ”de-o viață”, după cum mărturisește, Mihaela a stabilit recordul național la proba de 10.000 m chiar în Grecia, la Atena, în cadrul Jocurilor Olimpice din 2004. A urcat, împreună cu echipa României, de cinci ori pe podium în cadrul probelor de semimaraton. ”Ce-mi doresc de la Maratonul Olimpului? Să mă clasez cât mai bine pe podium și să vin acasă cu coronița din frunze de dafin”, afirmă atleta.
Vasile Cipcigan, originar din Cluj-Napoca, este un alpinist, schior și alergător. Alergarea montană o practică pentru a-și antrena organismul pentru expedițiile la mare altitudine. Vasile este membru de multă vreme al Asociației Naționale Salvamontane din România. A fost membru al expediției la Elbrus (2010), iar în 2013 a participat la expediția românească Manaslu din Nepal. El a stat pe vârful lui Denali, Aconcagua, și al lui Kilimanjaro din Africa. Cu profilul unui alergător încăpățânat, el va încerca să finalizeze acești 44 de kilometri în aproximativ 6 ore”.

Adrian Cosma, sales manager Northfinder România

Adrian Cosma, sales manager Northfinder România

Adrian Cosma, sales managerul pe România al companiei Northfinder este încrezător că această marcă se va impune în țara noastră și relevă cîteva dintre acțiunile pe care le-a întreprins deja în timpul scurt de cînd se ocupă de acest business:

“Sînt încîntat că am avut deschidere din partea marii echipe de baschet U Banca Transilvania, căreia i-am produs îmbrăcăminte pentru sezonul rece, am participat apoi la The Winter Tour, eveniment care a animat 9 pîrtii din România în această iarnă (Straja, Transalpina, Vatra Dornei, Arieșeni, Păltiniș, Șureanu, Băișoara și Transalpina), sîntem prezenți cu produsele noastre în 37 de magazine și multe altele on-line și de asemenea în marile magazine Hervis și Sportisimo. Avem convingerea că aceste produse se potrivesc profilului de cumpărător român, particularitățile materialelor noastre fiind acelea că sînt potrivite atît amatorilor cît și profesioniștilor, în condiții de preț accesibile. ”

 

NORTHFINDER®  este cel mai mare producător de echipament sportiv (alergare, bicicletă, outdoor, ski, freestyle) din Europa Centrală și de Est. Compania a luat ființă acum 20 de ani, în Carpați, în Munții Tatra din Slovacia la inițiativa unor împătimiți ai sporturilor montane. În prezent este prezentă în 14 țări europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
977 citiri

Leave a Reply