„GEMINA – 100”, competiție sportivă dedicată aniversării centenarului diviziei

geminaLuni, 11 iulie, la comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de tenis de câmp: „GEMINA – 100”. Competiția dedicată aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea „Armatei a 4-a de NORD”, structură ale cărei tradiții sunt continuate astăzi de Divizia 4 Infanterie „Gemina”, s-a desfășurat pe două secțiuni:
– turneul „GEMINA – 100” – SENIORI;
– turneul „GEMINA – 100” – MASTERS.

Premierea echipelor clasate pe podium, la cele două secțiuni, s-a făcut de către vicepreședintele Federației Române de Tenis, domnul Răzvan Itu, vicepreședintele Federației Române de Tenis, domnul Cristian Miholca, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel și tenismanul Victor Hănescu.

La finalul festivității de premiere, comandantul diviziei a acordat plachete aniversare reprezentanților Federației Române de Tenis și echipei de Cupa Davis. La rândul său, vicepreședintele Federației Române de Tenis, domnul Răzvan Itu a oferit comandantului diviziei, general-maior dr. Ioan Manci și președintelui Academiei de Tenis, locotenent-colonel Dorel Maior, câte un fanion tricolor cu semnăturile membrilor echipei de Cupa Davis a României.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.947 citiri

Leave a Reply