Mergea și Bopanna trec în turul secund la Wimbledon fără să-și piardă serviciul

Bopanna-MergeaFlorin Mergea și Rohan Bopanna au trecut într-o oră și jumătate de dublul croat Draganja-Mektic, 7-5, 7-6 fără să își piardă niciodată serviciul. Un break făcut la timp, la 5-5 în primul set și apoi un tie-break cîștigat la 6, după ce au revenit de la 4-5 au făcut posibilă o victorie extrem de prețioasă. 

Învingătorii au jucat anul trecut în semifinalele de la Wimbledon, atunci pierzînd dramatic în fața dublului Tecău și Rojer, în 5 seturi, cu un memorabil 11-13 în decisiv.

Tocmai datorită acelui rezultat, dorința lor de a ajunge cît mai departe și în acest an este explicabilă și dorită de către suporterii români.

Datorită multelor amînări datorate ploii, adversarii dublului Mergea-Bopanna din turul al doilea nu se cunosc încă (se vor alege după meciul Brunstrom-Siljestrom vs Martin-Castillo)

Florin va juca și în proba de dublu mixt din acest an, alături de Tamira Paszek.

Azi, la simplu, del Potro a trecut spectaculos de Wawrinka, în patru seturi, marcînd astfel o revenire spectaculoasă la acest nivel înalt, după o accidentare care l-a ținut departe de circuit timp de doi ani.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.333 citiri

Leave a Reply