Snooker Club Cluj, locul care și-a transformat numele în renume

Doru Abrudan, managerul Snooker Club Cluj

Doru Abrudan, managerul Snooker Club Cluj

Început după “forma și înfățișarea” managerului său, Snooker Club Cluj a ajuns în doar cîțiva ani să-i găzduiască pe marii campioni Higgins sau Doherty. Doru Abrudan, managerul clubului, este un tip discret: el nu vrea publicitate cu orice preț, ține la prieteni și face doar lucrurile care-i plac. În acest ritm autoimpus i-au ieșit însă pașii iar acum clubul are un foarte bun renume. 

Faptul că doi campioni de talia lui Higgins sau Doherty s-au simțit în largul lor aici, povestind vrute și nevrute la întîlnirile cu jurnaliștii și nu numai cu aceștia, demonstrează că Snooker Club Cluj a ajuns deja destul de departe.

Dotările sînt de nivel înalt:

– 3 mese profesioniste, din seria Wiraka-M1/ Riley au fost la Campionatul European din 2006 . Postavul e nou, marca snooker West of england Tournament. Fiecare masă are tac-uri Riley, bile Aramith și triunghi Riley.

-Sistemul de contorizare si lămpile de deasupra meselor sunt de ultimă generație.Desigur

-Barul poate satisface gusturi dintre cele mai diverse, așa cum se poate vedea aici.

-În lounge se pot urmări meciuri la televizor iar accesul la wireless este gratuit.

Pentru tarife, rezervări și alte informații, poți intra direct pe site, aici. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.459 citiri

1 comment to Snooker Club Cluj, locul care și-a transformat numele în renume

  • Sorin

    Din perspectiva unei persoane care a trecut pragul acestui Club și care a luat contact cu managerul clubului( Doru Abrudan) am să fac un rezumat. Clubul ca locație și dotări, îndeplinește toate condițiile necesare pentru a practica snookerul într-un ambient mai mult decât plăcut. Nu-ți va lipsi nimic din ce ai nevoie ca practicant de snooker pentru a petrece momente excelente la masa de joc și în jurul ei. Prin acest club, Clujul se mândrește ca fiind printre puținele orașe din România(le poți număra pe degetele de la o singură mână) care beneficiază de un club dedicat snookerului. Cât despre managerul și stafful clubului aceștia sunt cireașa de pe tort. Le recomand tuturor iubitorilor de snooker care sunt sau trec prin Cluj, să facă o vizită la acest club.

Leave a Reply