Tecău și Copil au ajuns la Cluj pentru meciul cu Spania din Cupa Davis: “Ne dorim victoria, dar ei sunt favoriți”

tecau copil aeroportHoria Tecău și Marius Copil sunt primii jucători ai echipei României de Cupa Davis care au aterizat la Cluj-Napoca, pentru meciul cu Spania de săptămâna viitoare.

Iată ce au declarat cei doi tenismeni români:

„Presiunea mare este pe Spania, pentru că ar fi un eşec foarte mare pentru ei să piardă acest meci. Noi nu avem nimic de pierdut, ei sunt favoriţi, noi încercăm să ne pregătim bine şi să atingem o formă bună în weekend. Ne dorim victoria, dar ei sunt favoriţi, au jucători cu experienţă şi nu cred că ne-au desconsiderat prin faptul că Nadal şi Ferrer nu au venit. Nadal s-a accidentat, Ferrer a jucat multe meciuri în Cupa Davis, aşa că au venit cu următorii jucători clasaţi, deci au o echipă puternică”, a spus Horia Tecău.

„Eu sunt optimist în privinţa meciului cu Spania. Cred că e un avantaj hard-ul, mie îmi place foarte mult şi sper să joc bine, vin după câteva meciuri bune şi sper să aduc cel puţin un punct României. Cred că publicul ne va susţine la fel cum le-a susţinut pe fetele de la Fed Cup, de fiecare dată când am jucat la Cluj au venit oameni şi ne-au încurajat”, a declarat Marius Copil.

În cursul zilei de mâine, 10 iulie, vor ajunge și ceilalți componenți ai echipei României, jucătorii Adrian Ungur și Florin Mergea, precum și Andrei Pavel, căpitanul nejucător.

România-Spania va conta pentru turul II al Grupei I din zona Euro-Africană şi se va disputa în weekend-ul 15-17 iulie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.223 citiri

Leave a Reply