Avancronica sferturilor de finală de la Mediaș

Dacian Crăciun, cu șanse la semifinalele de la Mediaș

Dacian Crăciun, cu șanse la semifinalele de la Mediaș

Patru români rămîn în cursă la futuresul de la Mediaș, doi dintre ei urmînd să joace între ei în sferturi, Antonescu și surprinzătorul Borza. Predicțiile noastre de ieri s-au adeverit, Jecan și Crăciun completînd lista românilor din sferturi. 

Pentru un loc în semifinale, jucătorii noștri vor juca după cum urmează:

Vasile Antonescu-Bogdan Borza. Un meci în care Antonescu pornește drept favorit, datorită locului mult mai bun din clasament. După victoria din primul tur în fața lui Luncanu (fav.2), Borza devine însă un oponent serios al lui Antonescu, mai cu seamă că tînărul a confirmat și în turul secund, trecînd de un chilian. Șanse 60-40 pentru Antonescu, dar surpriza pîndește la colț în continuare…

Dacian Crăciun-Felipe Cunha Silva (Portugalia). O bună șansă pentru veteranul Crăciun de a atinge relativ ușor semifinalele turneului. Portughezul de 19 ani și românul de 36, un duel care ar părea că îl avantajează pe Silva, dar asta doar la prima vedere. Crăciun este favorit în opinia noastră, și datorită clasamentului (719 față de 1282) dar mai ales datorită formei arătate la acest turneu.

Alex Jecan-Milaan Niesten (Olanda). Clujeanul a dat acum de o nucă tare, favoritul 3, locul 489, dar era și normal să se întîmple așa într-o fază superioară a turneului. Asta nu pare să îl deranjeze pe Jecan, locul 828 ATP, ba dimpotrivă, îl poate motiva să ajungă în semifinalele probei de simplu. La cum joacă în ultima vreme, mergem pe mîna lui și azi. Sînt doi jucători maturi, ambii au 28 de ani, se prea poate să iasă un meci lung și frumos.

În finala de dublu se vor întîlni Anagnastopol-Cornea (aflați într-un punct maxim de formă în ultima vreme) și dublul chilian Jarry și Navarro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
663 citiri

Leave a Reply