US Open: Niculescu, victorie la Strycova. Bogdan trece de Cîrstea

monicaDebut incredibil pentru Monica Niculescu, o victorie la jucătoarea numărul 21 a lumii, Barbora Strycova, 6-3, 6-7, 6-1, în două ore jumătate. Niculescu, pe val la dublu, unde a ajuns pe locul 15 mondial, reușește să intre excelent în concurs la US Open și la simplu. Tărie de caracter pentru Niculescu, ea avînd minge de meci la 5-4 în setul doi, pentru ca apoi să reușească să cîștige meciul în pofida faptului că a ratat acea minge. 

În meciul românesc, Ana Bogdan (venită din calificări) a învins-o pe Sorana Cîrstea 0-6, 7-5, 6-2 și cu această ocazie are drumul deschis spre primele 100 jucătoare ale lumii (înainte de US Open era pe 116). A fost condusă 6-0 și 5-2 cu Sorana, dar a revenit spectaculos și a cîștigat.

Din păcate Irina Begu a pierdut în primul tur la US Open.

Tot din păcate, Florin Mergea, accidentat, nu s-a putut alinia la startul acestui turneu, el fiind nevoit să ia o pauză de cîteva săptămîni. După o serie de succese importante în circuit, acolo unde este în topul mondial al probei de dublu în ultimii ani, după medalia extraordinară de argint de la Rio, Florin trece acum printr-un moment în care are nevoie de încurajările fanilor la fel de mult cum a avut-o pe cîmpul de joc. Îl așteptăm din nou pe teren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.214 citiri

Leave a Reply