Azi Zebra aniversează 5 ani

zebraRestaurantul Zebra face cinci ani chiar azi și evenimentul este marcat inclusiv de o promoție oferită clienților, valabilă pînă pe 30 septembrie 2016. Să intri pe această piață este o adevărată provocare, dar cei de la Zebra au făcut lucrurile cu răbdare și seriozitate, cîștigînd de la an la an în notorietate (de exemplu, în martie 2016 celebrii campioni mondiali de snooker John Higgins şi Ken Doherty au susținut o conferință de presă la Snooker Club Cluj și au fost serviți cu preparate de la Zebra).

Zebra este un restaurant capabil sa deserveasca zona industriala din Baciu – oferind posibilitatea de a servi mese de pranz, cu un meniu zilnic, diversificat și la un pret accesibil. La sfarsit de saptamana restaurantul Zebra poate fi folosit pentru diferite evenimente de familie. Prin investitiile derulate constant Zebra a creat serviciul de catering care cu ajutorul flotei auto dedicate poate livra in timp scurt preparatele comandate oriunde in oras, inclusiv în școli.

 Doherty și Higgins, prezenți la Cluj, au fost serviți cu preparate de la Zebra

Doherty și Higgins, prezenți la Cluj, au fost serviți cu preparate de la Zebra

În perioada promoției aniversare, valabilă pînă pe 30 septembrie, poți comanda minim doua platouri de aperitive si ai 10% reducere la intreaga comandă.

Oferta de platouri de aperitive o gasesti aici

Printre momentele pe care cei de la Zebra le vor ține probabil minte multă vreme se numără și cel în care au primit vizita a doi campioni mondiali de snooker. În luna martie a acestui an, prezenți la Cluj pentru un mare eveniment de snooker, John Higgins și Ken Doherty au susținut conferința de presă la Snooker Club Cluj, alături de comentatorul Marius Ancuța și arbitrul Alex Crișan, cu toții gustînd din preparatele Zebra și declarîndu-se satisfăcuți.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.668 citiri

Leave a Reply