U Cluj a remizat la SCM Craiova, 21-21, bun rezultat

chintoanEchipa feminină de handbal a Universității a impresionat din nou în campionat. Într-un meci contînd pentru etapa 11 Clujul a remizat la Craiova, la capătul unei partide în care și-au demonstrat din nou forța și tăria de caracter parcă redescoperite de două etape încoace. 

U Cluj a condus mai mereu, uneori și la 3 goluri distanță. Craiova a știut mereu să revină, ca o echipă rutinată de este (locul 3 în clasamentul la zi) și părea că va scăpa în învingătoare. Au condus cu 21-19 înainte cu 3 minute înainte de final. Acolo s-a întîmplat un lucru interesant, cînd la un time-out antrenorul Clujului, Florentin Pera, le-a spus așa: “Meciul nu e pierdut. Mai sînt trei minute, nu ne lăsăm”. Și așa s-a întîmplat: Chintoan, foarte bună mai cu seamă pe final de meci a înscris un gol, apoi din nou Clujul a forțat și a primit un 7 metri fructificat de către Laslo.

Pe durata meciului s-au desprins prin evoluțiile lor, de la clujence, portarul Ionica Munteanu și Florina Chintoan (foto), dar într-adevăr U a arătat ca o echipă, în ansamblul ei. Chiar dacă jocul cu extremele nu a funcționat ca în meciul cu Brăila, munca împreună, coeziunea au fost cele care au salvat meciul.

A fost un meci care ajută Clujul, un punct e prețios pentru o echipă aflată pe locul 10. Peste toate, pare că această echipă e în stare să bată pe oricine, ceea ce e o realizare în sine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
851 citiri

Leave a Reply