Vorba aceea: “nu lăsa pe nimeni să-ți facă agenda…”

agenda_colorama_3La Colorama poți să fii propriul tău designer. În cazul de față poți să-ți personalizezi agenda,  în așa fel încât să poată răspunde cât mai bine nevoilor și dorințelor tale. Pe adresa office@colorama.ro poți intra în legătură cu specialiștii de la Colorama, pentru detalii. Despre produsul în sine, povestea este cam așa:

Coperta este cartonată, iar pentru o protecție îndelungată și un aspect elegant este acoperită de o folie lucioasă sau mată. Legarea se face cu spirală metalică, aceasta putând să fie descoperită sau semiascunsă. Deoarece  agendele sânt realizate cu ajutorul tiparului digital, tirajele pot să înceapă chiar și de la o singură bucată. În plus, poți alege singur  numărul de pagini din interior, în limita a 200 de pagini.

Agendele de birou (datate sau nu) cu spirală la vedere și spirală semiascunsă, forma DL, A5, B5, A4 au un preț ce pornește de la 7, 15 lei cu TVA.

Agendă de birou (datată sau nedatată) cu copertă imitație de piele, personalizare prin timbru sec/folio și serigrafie (format A5,B5 si Manager).

Preţ: de la 5,6 lei cu TVA (nu conține personalizarea).

 

– format A5 sau A4, 21 x 10 sau 20 x 20, ușor de folosit si de transportat;

– interior alb-negru sau color, personalizabil 100%;

– coperți cartonate, personalizabile 100% alb-negru sau color, protejate de folie lucioasă; 

– tiraje mici, începând de la o bucată, cu max. 200 pagini;

– legare cu spirală metalică descoperită sau semiascunsă. 

Pentru mai multe detalii, intră aici. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.497 citiri

Leave a Reply