Djokovic, eliminat de la Australian Open!

   Novak Djokovic, favoritul numărul doi la câștigarea turneului, a fost eliminat încă din turul secund de cătreao uzbekul Istomin cu scorul de 2-3, 6-7 7-5 6-2 6-7 4-6, după un meci lung de aproape cinci ore. Sârbul este învins foarte devreme în turneu, iar surpriza e cu atât mai mare, încât Istomin a revenit după ce era condus cu 2-1 la seturi. Uzbekul a lovit foarte bine cu forehandul și a reușit 63 de lovituri câștigătoare, dar și Djokovic a făcut destule erori, iar la final a acumulat 72 de greșeli neforțate. În turul trei, Denis Istomin îl va înfrunta pe spaniolul Carenno-Busta, favorit 30.

sursa foto: ausopen.com

Ziua a patra de la AO nu a mai produs alte surprize, iar Karlovic, Raonic, Ferrer, Dimitrov, Gasquet și Goffin au trecut de turul doi. Monfils a ajuns și el în turul trei după ce l-a învins pe Dolgopolov cu 3-1, ucraineanul nereușind sa-i pună mari probleme francezului.

   Raluca Olaru s-a calificat alături de colega ei de la dublu, Olga Savchuk, în turul doi după victoria împotriva perechii Osaka/Puig, scor 2-0, 6-2 6-4. Sorana Cîrstea va continua competiția doar la simplu, pentru că a pierdut în primul tur la dublu: Witthoeft/Cîrstea 0-2 Babos/Pavlyucenkhova, 4-6 2-6.

Meciul Serenei Williams împotriva cehoaicei Safarova tocmai ce a început, iar Nadal îl va infrunta pe Baghdatis nu mai devreme de ora 12,30.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.326 citiri

Leave a Reply