Zebra sună adunarea pe platou

Doherty și Higgins, prezenți la Cluj, au fost serviți cu preparate de la Zebra

Doherty și Higgins, prezenți la Cluj, au fost serviți cu preparate de la Zebra

Una dintre ideile de meniu ale celor de la Zebra prinde foarte bine printre clujeni: e vorba despre platourile de aperitive, dintre care unul poartă un nume celebru, Higgins. Veți vedea și de ce: 

Printre momentele pe care cei de la Zebra le vor ține probabil minte multă vreme se numără și cel în care au primit vizita a doi campioni mondiali de snooker. În luna martie a anului trecut, prezenți la Cluj pentru un mare eveniment de snooker, John Higgins și Ken Doherty au susținut conferința de presă la Snooker Club Cluj, alături de comentatorul Marius Ancuța și arbitrul Alex Crișan, cu toții gustînd din preparatele Zebra și declarîndu-se satisfăcuți. Pentru că unul dintre platouri a fost preferatul lui Higgins, cei de la Zebra l-au denumit după numele marelui campion și…așa i-a rămas numele. Îl găsiți în ofertă, e preferatul multor clujeni.

Platou Higgins

Platou Higgins

Acest platou sună și arată într-adevăr spectaculos: Clătite cu somon și brânză President, Crochete de pui cu mac, Coșulețe cu salată de somon, Calamar pane , Chifteluțe de pește…

Vînătoresc, clasic, lacto-vegetarian, de post, tradițional (nou apărut în meniu) sau de brînzeturi, pe toate le găsiți în oferta celor de la Zebra, aici. 

Nu numai cînd vă e foame dar și cînd vă plictisiți intrați și pe pagina de facebook a celor de la Zebra, aici, veți găsi multe mesaje haiose care vă vor face poftă. Vă dau două exemple, pe care le-am văzut de sărbători, în 2016: “Nucă ne lăudăm singuri, dar cozonacul nostru e minunat” (despre cozonacul cu nucă făcut la Zebra) sau “Lăudați, și cîrnați, și vă bucurați” (despre un meniu de varză și cîrnați)…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.392 citiri

Leave a Reply