Goluri multe în CL!

7924eccaf6779819242591fab54021e5Aseară s-au jucat două meciuri foarte frumoase din punct de vedere al ofensivei și nu s-a pus accent mai deloc pe apărare, dovadă fiind chiar rezultatele înregistrate: Leverkusen 2-4 Atletico, Manchester City 5-3 Monaco.

     La Manchester a fost un meci nebun, iar după ce gazdele au deschis scorul prin Sterling, monegascii au întors rezultatul până la pauză prin reușita lui Falcao și golul foarte talentatului tânăr de 18 ani, Kylian Mbappe. În debutul reprizei secunde, același Falcao a ratat o lovitură de pedeapsă și apoi City a egalat la doi datorită reușitei lui Aguero, gol venit după o eroare uriașă a portarului oaspeților, Subasic. Imediat după ce au egalat cetățenii a venit și faza meciului: Falcao îi ia fața lui Stones, după care îl driblează și îl execută pe Caballero cu un lob splendid. Am avut apoi parte de un final de meci pe care avem impresia că doar în Anglia îl putem vedea: gazdele înscriu de trei ori în zece minute (Aguero, Stones, Sane), golurile venind ca urmare a două cornere și a unei greșeli în defensiva francezilor. Calificarea nu este nici pe departe jucată, iar Monaco are o șansă reală să treacă de City doar daca va elimina greșelile din apărare.

     Atletico Madrid a dovedit încă o dată ca este o mare echipă sub conducerea lui „Cholo” Simeone. Spaniolii au fost la conducerea meciului pe întreaga durată a partidei, iar după un început foarte puternic au înscris de două ori: execuția genială a lui Saul și golul lui Griezmann. Nemții au început mai bine a doua repriză și au marcat prin Bellarabi, dar Gameiro a făcut 3-1, transformând un penalty. Savic i-a readus pe cei de la Leverkusen în joc după ce și-a marcat un autogol, dar Torres a tranșat calificarea în proporție foarte mare, marcând un gol superb. Spaniolul a atacat colțul scurt și a înscris cu capul după ce i-a luat fața fundașului, reușită ce mi-a adus aminte de momentele de glorie pe care le-a petrecut la Liverpool.

În această seară se joacă ultimele partide din turul optimilor de finala: Porto – Juventus, meci care pune față în față două legende ale fotbalului mondial– Casillas și Buffon. Cealaltă partidă este Sevilla – Leicester.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.626 citiri

Leave a Reply