U Banca Transilvania, victorie clară cu Galațiul

Dykes Foto: Manases Sandor (U-BT Cluj)

Dykes
Foto: Manases Sandor (U-BT Cluj)

În cadrul etapei cu numărul 20 U BT  a cîștigat cu 95-66 azi în fața celor de la Phoenix Galați. Între clujeni și urmăritorii lor principali, Steaua și Sibiul, sunt trei victorii în plus pentru primii. 

După ce Galațiul surprinsese în debut, cînd a avut 10-0, Clujul a adus lucrurile așa cum le prezenta calculul hîrtiei și astfel s-a consemnat o victorie la pas.

Antrenorul Mihai Silvășan a spus, printre altele, citat de către site-ul echipei clujene: “ne-am revenit, am avut intensitatea şi concentrarea necesare şi, până la urmă, mă bucur că am putut să rulez tot lotul, să bag şi jucătorii care au revenit după accidentare, mă refer la Kuti Nandor, care şi-a făcut treaba foarte bine”.

Cele mai multe puncte le-a marcat de data aceasta Dykes, 15, Barro s-a remarcat la recuperari, 8, iar Kariniauskas a avut cele mai multe pase decisive, 8.

În această etapă Dinamo a învins Oradea, după ce miercuri învinsese Steaua. Azi dinamoviștii au câștigat cu 93-81. Mureșul a cedat acasă în fața Stelei iar Timișoara, revelația, a învins din nou și este pe locul 4 după Cluj, Sibiu și Steaua.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
716 citiri

Leave a Reply