Cum comanzi on-line la Colorama

colo-bPentru simplificarea problemei, vă dăm pașii ce trebuie să îi urmați:

Înainte de toate, vă spunem că dacă nu vă descurcați, aveți în dreapta jos a paginii o aplicație introdusă recent, unde puteți intra în chat cu cei de la Colorama, pentru orice problemă.

Revenind la felul în care se pot efectua comenzile on-line, în primul rînd trebuie să vă logați, să vă înregistrați.

Apoi:

-Alegeţi tipul de material pe care doriţi să imprimaţi, preţul, tirajul, adăugaţi produsul în coş, apoi finalizaţi comanda şi ataşaţi fişierul care trebuie listat

-Începeţi prin a alege tipul de material pe care doriţi să îl printaţi, alegeţi preţul dorit, iar apoi introduceţi tirajul.

-Adăugaţi produsul în coşul de cumpărături. Puteţi adăuga mai multe produse urmând aceiaşi paşi. Editarea comenzii sau ştergerea se poate face în orice moment înainte de finalizarea comenzii. Asiguraţi-vă că produsul dumneavoastră se află în coş prin derularea întregii pagini de comandă.

-După finalizarea comenzii, veţi fi direcţionat către o pagină specială unde veţi fi nevoiţi să ataşaţi fiecărui proiect fişierele ce urmează a fi listate.Trebuie să fiţi logat pentru a putea ataşa un fişier la comanda dumneavoastră.

Și, nu uitați nici de cărțile noastre, pe care le puteți cumpăra on-line de la Editura Colorama, dacă intrați pe www.edituracolorama.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
934 citiri

Leave a Reply