Horia Tecău, victorie de senzație în fața lui Andy Murray

tecauHoria Tecău și Jean Julien Rojer s-au completat perfect în fața cuplului Andy Murray-Daniel Evans și s-au calificat în sferturile de finală de la Indian Wells. Un meci terminat la 7 dimineața, ora României, a fost încheiat cu un as de către român, pentru 6-4, 6-3 la capătul unei partide care a durat puțin peste o oră. 

Primul set a fost tranșat de către Tecău și Rojer după ce au reușit un break la început, la 2-1. Apoi, la 3-1 au pierdut ei serviciul, dar finalmente au mai reușit unul, la 5-4.

În setul secund Murray și Evans au intrat cu break, dar de la 1-3 Tecău și Rojer nu au mai pierdut nimic și au închis setul cu 6-3.

Chiar dacă Murray nu joacă de obicei dublu, victoria în fața unui număr 1 mondial la simplu contează foarte mult pentru carierele celor doi învingători, mai ales că au reușit-o la capătul unui meci foarte solid, în care s-au completat ca doi jucători rutinați ce sînt.

Horia a arătat o stăpînire de sine ce e deja marcă înregistrată în cazul său, a servit foarte bine, mai ales la final de meci, cînd tenisunea era în creștere.

Cei doi au primit un cec de aproape 50.000 de dolari pentru această calificare precum și 180 de puncte ATP.

Acum urmează un meci foarte greu, cu Jamie Murray și Bruno Soares, favoriții numărul 4.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
461 citiri

Leave a Reply