Prietenia bate gălăgia

sala unuAm fost de-un cinci pe cinci perfect azi, în unele momente chiar cinci pe patru, dacă socotim vremea în care eu stau la pomană, în față. 

Avem de săptămîna asta și tricouri de partajare, așa că nu ne mai confundăm pe teren. Cu toate astea, azi unii le-au pasat adversarilor, punîndu-i pe contraatac.

Liderii celor două echipe au fost Lăpușan (pentru colorați) și Silviu Cristea pentru albi, cel de-al doilea fiind ales din nou MVP-ul etapei. Practic a marcat mai mult decît a ratat și mai des decît alții. Cîteodată, rar, a aruncat pe lîngă instalație, dar eu am fost acolo și i-am mai dat-o o dată, pînă cînd marca.

sala doiPuștiul David și-a făcut o reintrare în circuit apreciată chiar și de către Mihai Lăpușan, care l-a încurajat de foarte multe ori pe parcursul meciului.

De la…ei mi-a mai plăcut Ilea, care a furat la mingi cît n-a furat în tot campionatul, fiind foarte inspirat la acest capitol, la intercepții.

De la noi mi-au plăcut toți, chiar și Miclăuș care a țipat de mai puține ori decît de obicei. Intru chiar la bănuiele că odată cu trecerea la mine în echipă s-ar putea să avem un Miclăuș tăcut, ceea ce chiar că ar strica farmecul jocului.

Am fost și la cafea, acolo a venit și Fărcaș, puțin supărat datorită unor întîmplări auto mai puțin fericite. Nimeni nu e rănit, poate doar portofelul său.

Practic cam atît am avut de spus.

A, și că e foarte reconfortantă întîlnirea cu băieții ăștia, într-adevăr.

Hai, că prea ne împrietenim. Pe săptămîna viitoare, papapapa.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
683 citiri

Leave a Reply