Roxer Grup trebuie să mai facă loc în vitrina cu premii

premii-roxerAn de an Roxer Grup primește premii de excelență. De data aceasta, la Sibiu, distincțiile au fost următoarele:

-2016 GMO Partner of the Year Award – locul 1 intre partenerii Xerox Romania din punct de vedere al vânzarilor de echipamente Xerox.
-2016 Best XPPS Partner Award – premiul pentru cea mai bună performanţă XPPS (Xerox Partner Print Services)
-2016 Service Excellence Award – recunoasterea performanţei deosebite în serviciile Postvânzare

 

Am luat la întîmplare un articol pe care l-am mai scris de-a lungul timpului despre reușitele consecutive ale celor de la Roxer Grup, aici. Recitindu-l, am observat că imediat după primirea distincțiilor gîndurile premianților se îndreptau spre următorul pas, spre următoarele reușite.

Acest lucru l-am regăsit și în acest an, cînd din declarația președintelui CA al Roxer Grup transpare din nou aceeași idee, a continuității la acest nivel:

Premiile sunt o confirmare a muncii din anii trecuţi. Ne dorim să acoperim în continuare cât mai eficient zona de Nord-Vest a ţării şi să arătăm că avem o echipă de specialişti, atât în ceea ce priveşte vânzarea de echipamente de print, cât şi partea de service şi servicii de print”. 

Cu o astfel de abordare putem înțelege acum de ce vin, an de an, aceste superlative pentru Roxer Grup.

Articolul complet de pe site-ul Roxer Grup il aveti aici. 

Roxer Grup oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează.

 Adresa: Calea Baciului nr. 1-3, Cluj-Napoca.  

Adresele de contact, aici. 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.332 citiri

Leave a Reply