U Banca Transilvania joacă acasă, U Cluj în deplasare

Dykes Foto Manases Sandor

Dykes
Foto Manases Sandor

Campionatul de baschet continuă cu meciuri mîine, atît la masculin cît și la feminin. Băieții de la U BT joacă acasă, cu Piteștiul, în timp ce fetele de la U Cluj vor juca la Brașov, cu Olimpia. 

U BT, meci contînd pentru etapa 24, primește vizita celor de la BCMU Pitești, echipa de pe locul 4, cea care a reușit să le producă una dintre cele două înfrîngeri pe care le are în clasament. Așadar un meci interesant, fie și doar prin prisma faptului că elevii lui Silvășan vor dori să se revanșeze încă o dată în fața lor (au făcut-o și în campionat, învingînd la rîndul lor în deplasare, după ce au pierdut acasă în etapa a patra, 72-73).

Fetele de la U joacă un adevărat derby, cu Olimpia Brașov, echipă cu rezultate contradictorii în ultimele două etape, în care au bătut la Tîrgoviște pentru a pierde mai apoi acasă, cu Galațiul.

Dacă va bate în această deplasare, U Cluj va aduna destul capital pentru a-și securiza locul al treilea din clasament. Avînd în vedere că după acest meci va urma unul acasă, cu Tîrgoviște, U Cluj reușește să țină la cote înalte atenția suporterilor săi, cei care sunt cu ochii la clasament și speră chiar mai mult decît locul al treilea…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
881 citiri

Leave a Reply