U Cluj a făcut scor în deplasarea de la Galați

bodea-300x175Fetele de la U Cluj confirmă și azi forma excelentă pe care o traversează în ultima vreme. După ce a tranșat categoric disputa din etapa trecută cu CSM Tîrgoviște, azi elevele lui Dragan Petricevic au învins cu un neverosimil 84-56 pe Phoenix, chiar la Galați. 

La această diferență, de aproape 30 de puncte, în deplasare, nici nu trebuie să fi văzut meciul ca să realizezi că victoria s-a obținut dincolo de orice fel de dubiu.

Conform statisticii rezultă că Dragan Petricevic a putut să-și ruleze toate cele 11 jucătoare înscrise pe foaie iar 8 dintre ele au și marcat. Cele mai multe puncte le-a reușit Harrison, cu 21, Mandache și Butulija secondînd-o îndeaproape, fiecare dintre ele autoare a cîte 19 puncte.

Victoria e cu atît mai de aplaudat cu cît a fost obținută în fața unei echipe ce prezenta o asecensiune semnificativă din punctul de vedere al rezultatelor și a jocului etalat.

În atari condiții, U Cluj se dovedește a fi capabilă să își securizeze locul al doilea în clasament, chiar dacă CSM Tîrgoviște a cîștigat la rîndul ei azi.

Pentru U urmează încercarea majoră, cu Sepsi Sfîntu Gheorghe, sîmbătă, pe teren propriu, de la ora 18.00, un meci care e de văzut la fața locului. Dacă vor reuși surpriza drumul spre locul al doilea e considerabil ușurat dar lupta pentru acel obiectiv nu depinde neapărat de acest meci, pentru că și Tîrgoviște mai are de jucat cu Sepsi, și chiar în deplasare…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
760 citiri

Leave a Reply