U Cluj-Sepsi Sfîntu Gheorghe, capul de afiș al etapei de baschet

Andra Mandache, intr-un meci cu Sepsi.

Andra Mandache, intr-un meci cu Sepsi.

Etapa cu numărul 27 din campionatul feminin programează mîine, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Horia Demian meciul dintre U Cluj și Sepsi Sfîntu Gheorghe. 

Se confruntă echipele de pe primele două locuri ale clasamentului, U Cluj aflîndu-se într-o spectaculoasă cursă cu CSM Tîrgoviște pentru intrarea în play-off de pe poziația a doua.

Partida reprezintă o confruntare dificilă pentru clujence, adversarele lor fiind cele mai puternice din campionat, o echipă sudată, omogenă, capabilă să învingă pe orice teren, o formație care nu a suferit decît o înfrîngere pînă acum.

Pentru clujence vorbește însă forma foarte bună pe care au arătat-o în ultima vreme și spiritul de luptă net superior față de fazele anterioare ale campionatului. Echipa arată acum foarte bine, articulată, joacă avînd o mare atenție în faza de apărare și mobilizarea generală este cuvîntul de ordine.

Din această încleștare de forțe poate ieși un meci mare, indiferent de rezultat, o partidă care merită urmărită la fața locului.

Tîrgoviște joacă la Olimpia Brașov, de urmărit și acel rezultat. În cazul în care Brașovu bate, U Cluj este din ce în ce mai sigură de locul al doilea, mai ales că în etapa viitoare Tîrgoviște va avea meci la…Sfîntu Gheorghe.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
693 citiri

Leave a Reply