De ieri, la parterul Iulius Mall a apărut TEZYO. Și un concurs în desfășurare

mallOTTER Distribution a lansat, miercuri, 26 aprilie 2017, primul concept store multibrand TEZYO din Cluj-Napoca – cel de-al 12-lea magazin din rețeaua națională TEZYO și o nouă destinație de shopping pentru cei pasionați de pantofi și genți.

TEZYO oferă publicului o  mare varietate de branduri printre care se numără: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif,  Aldo, Converse, Nike, Camper, The Flexx, Ara, Pepe Jeans, Hugo Boss, Calvin Klein, New Balance etc. Produsele oferite de magazinele TEZYO sunt articole de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și accesorii și marochinărie.

 

Situat la parterul Iulius Mall Cluj, magazinul TEZYO este al 12-lea deschis la nivel național.

Inaugurarea magazinului din Cluj este o componentă a campaniei de imagine TEZYO care se desfășoară sub sloganul „Toate mă fac să fiu eu”.

În cadrul campaniei, TEZYO premiază creativitatea, modernitatea și stilul personal prin intermediul unui concurs cu premii atractive. Cum poți participa? Ajungi până în data de 5 mai în magazinul TEZYO, faci o poză în timp ce probezi perechea de pantofi preferată, o postezi pe Instagram cu hashtag #ShoesbyTezyo și poți câștiga perechea de pantofi mult dorită. Pe toată durata campaniei, la fiecare trei zile, este premiată cea mai creativă imagine. Tot ce trebuie să faci este să participi. Prin urmare, urmărește campania pe www.tezyo.ro, pe pagina de Instagram www.instagram.com/tezyo_shoes și Facebook www.facebook.com/tezyoshoes și află mai multe detalii. Poți fi unul dintre fericiții câștigători.

Pentru mai multe informatii, accesați www.tezyo.com.

În momentul de față, rețeaua TEZYO s-a extins, ajungând la 12 magazine la nivel național. Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: în București – Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, Park Lake, în Timișoara Shopping City, în Constanța City Park Mall, în Iași – Palas Mall, Pitești  Vivo! Shopping Center, Baia Mare – Vivo! Mall, Brașov – Coresi, Cluj Napoca –  Iulius Mall și Galați – Shopping City.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.328 citiri

Leave a Reply