Halep, Begu și Cîrstea, în formă de zile mari

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea

Fetele care au făcut parte din lotul României de Fed Cup se descurcă de minune în această săptămînă: Irina Begu și Sorana Cîrstea au ajuns în sferturile turneului de la Istanbul iar Simona Halep tot sferturi, în cel de la Stuttgart .

Cîrstea și Begu, favorite 5, respectiv 3, sunt pe părți diferite ale tabloului, astfel încît există posibilitatea ca să se întîlnească doar în…finală. Turneul o mai are pe tablou, în continuare, și pe Alexandra Cadanțu, venită din calificări, care a trecut un tur și acum va juca împotriva favoritei unu, Svitolina, pentru un posibil loc în sferturi.

Pentru victoriile lor Begu și Cîrstea au primit 60 de puncte, care se pot transforma în 110 dacă se vor califica în penultimul act.

La Stuttgart, Simona Halep continuă seria excelentă de partide, cu o demonstrație de tenis în fața unei jucătoare cehe foarte valoroase, Strycova, 6-2, 6-3 de care a trecut în două seturi și s-a calificat în sferturile concursului cu premii de 770.000 de euro, luînd 100 de puncte WTA. Nota bene, Simona este calificată în sferturi și pe tabloul de dublu, alături de poloneza Rosolska, cele două trecît de favoritele unu, Klepac și Martinez Sanchez. În sferturi s-ar putea ca Halep să joacă din nou cu…Konta, pe care tocmai a învins-o la Mamaia, în Fed Cup, de o manieră categorică.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
741 citiri

Leave a Reply