Începe returul sferturilor în CL!

7924eccaf6779819242591fab54021e5Astăzi aflăm primele 2 semifinaliste din Champions League. Începând cu ora 21,45 Real Madrid primește vizita celor de la Bayern Munchen (2-1 în tur) și Leicester joacă pe teren propriu cu Atletico Madrid (0-1 în tur).

Bayern speră ca Lewandowski să fie apt la ora meciului, polonezul fiind absent la înfrângerea din Germania din cauza unei accidentări la umăr. Acesta a declarat înainte de meci că se simte bine și că e fericit că s-a antrenat duminică alături de echipă. Antrenorul nemților, Carlo Ancelotti, a spus înainte de meci că prezența golgeterului din Polonia în teren va da o încredere sporită echipei. De la bavarezi va lipsi Martinez, suspendat, iar Hummels și Boateng sunt incerți, cu slabe șanse de a juca în această seară.

Zinedine Zidane l-a lăudat pe Lewandowski și a zis că este un fan al atacantului. Cu privire la meci, Zizou a declarat că echipa sa trebuie să facă un meci mare, iar formația este nevoită să fie foarte puternică pentru a avansa în penultimul act al competiției. Zidane a zis că nu va risca în legătură cu Bale, iar galezul nu va face parte din lotul echipei.

Cu toate că ambele echipe înfruntă dificultăți și unii jucători foarte importanți nu vor juca în această seară, spectacolul este garantat pentru că se joacă pentru accederea în careul de ași.

Shakespeare, managerul lui Leicester, a declarat la conferința de presă că decizia în ceea ce privește titularizarea căpitanului Wes Morgan va fi luată în seara meciului. Morgan nu a jucat în ultimele șase meciuri la englezi din cauza unei accidentări la spate. Campioana Angliei are un moral bun înaintea meciului cu Atletico, locul rușinos din clasament pe care îl ocupau acum 2 luni s-a transformat într-un loc 12 fără emoții în ceea ce privește retrogradarea, iar sfertul de finală pe care îl joacă astăzi este cu siguranță un vis devenit realitate pentru majoritatea jucătorilor.

Simeone și elevii său sunt bine plasați înaintea returului după ce au câștigat acasă cu 1-0, iar stilul de joc și agresivitatea lor preconizează o calificare în semifinale. Cu toate acestea s-au mai văzut surprize în fotbal, mai ales când sunt implicate echipe englezești. Rămâne de văzut dacă va fi cazul unui mic miracol și în această seară.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
824 citiri

Leave a Reply