Meciul fetelor de la U ar fi de două ori mai frumos cu sala plină

Bucuria alături de fani Foto: Silviu Cristea

Bucuria alături de fani
Foto: Silviu Cristea

Baschetbalistele Universității Cluj se vor afla mîine în fața primului meci din cadrul semifinalelor campionatului național, un meci cu CSM Tîrgoviște, o echipă foarte solidă. Meciul începe la ora 18.00 și ar fi minunat ca la fața locului să se afle cît mai mulți spectatori. Efortul sportivelor clujene de-a ajunge pînă aici ar fi astfel răsplătit pe măsură și asta le-ar putea motiva odată în plus pentru a ajunge la capătul acestor partide într-o finală de campionat național. 

Momentul este unul care merită atenția, pentru că el vine după 13 ani de absență la acest nivel, în semifinalele Ligii Naționale de Baschet. Mai mult, o calificare în finală ar repeta un succes și mai vechi, care datează din sezonul 2002-2003, atunci U pierzînd în ultimul act la mare luptă, 2-3 în fața celor de la Livas Tîrgoviște.

În acest sezon U Cluj a părut echipa ce și-a găsit cadența exact la timp, spre finalul de sezon, atunci cînd atmosfera bună din lot și dorința de autodepășire au ajuns înspre cotele adevăratei performanțe.

Previziunile celor mai optimiști dintre suporteri sunt foarte aproape de a se concretiza. Meciurile cu Tîrgoviște din campionatul regulat sunt în măsură a întreține acest vis iar avantajul unui meci în plus pe teren propriu poate reprezenta un atu pentru clujence.

În cealaltă semifinală se vor întîlni Sepsi și Olimpia Brașov.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
890 citiri

Leave a Reply