Premier League! Etapa XXXIV!

angliaEtapa a 34-a din Anglia este „afectată” de Cupa Angliei. 4 echipe de top din prima ligă joacă în semifinale, pe Wembley:

Astăzi, Chelsea – Tottenham (ora 19,30)

Mâine, Arsenal – Manchester City (ora 17,00)

Liverpool joacă mâine de la ora 18,30, pe Anfield Road, împotriva celor de la Crystal Palace. Cormoranii au șansa de a se distanța de echipele din Manchester, chiar dacă are un meci mai mult disputat față de City și două mai mult ca și cei de la United. Elevii lui Jurgen Klopp sunt neînvinși de 7 etape în Premier League, cu 5 victorii în acestă perioadă. De la gazde vor lipsi Henderson, Mane și probabil Lallana, dar momentul bun în care se află echipa și poziția din clasament cer o victorie pentru Coutinho&Co. Palace trece și ea printr-un moment bun, iar în precedentele 7 etape are și ea 5 victorii și doar o înfrângere. Oaspeții nu vor avea absențe importante. În ultimele 9 partide  dintre cele două formații s-au marcat cel puțin trei goluri pe meci, așa că nici mâine nu trebuie să lipsească spectacolul.

Manchester United are o deplasare grea, la Burnley, maine, începând cu ora 16,15. United a obținut o calificare chinuită în sferturile Europa League, în prelungiri, împotriva celor de la Andrelecht. În semifinalele competiției îi așteaptă Celta Vigo. Mourinho a plătit scump prețul calificării, Ibrahimovic și Rojo suferind accidentări foarte grave, portughezul pierzându-i pe ambii cel puțin până la sfârșitul anului. De la oaspeți vor mai lipsi Mata, Smalling și Stones, iar Burnely se poate dovedi a fi o nucă prea tare pentru United.

Începând cu ora 17,00, Hull și Swansea continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare, Swansea fiind la două puncte în urma celor de la Hull. Dacă etapa trecută lebedele au pierdut la Watfor, iar Hull a fost învinsă de Stoke, rolurile se inversează astăzi și Hull joacă acasă cu Watford, în timp ce Swansea primește vizita lui Stoke. A venit momentul ca cele două echipe sa mai adune niște puncte care pot fi foarte importante pentru rămânerea în PL.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.942 citiri

Leave a Reply