U-Sepsi SIC, finala s-a mutat la Cluj. Interes maxim, meciurile se transmit la radio și la televiziune

Foto: Mircea Roșca

Foto: Mircea Roșca

Universitatea Cluj și Sepsi Sfîntu Gheorghe, aflate la egalitate după primele două meciuri, 1-1, dispută meciurile 3 și 4 ale finalei campionatului feminin de baschet la Cluj, în Sala Sporturilor Horia Demian. Cu Sfîntu Gheorghe campioană en-titre și cu U Cluj echipa-revelație a actualului campionat, spectacolul se anunță unul de zile mari. Azi, de la ora 19.00,  comentez cu Ionel Banu pentru TVR Cluj iar mîine, tot de la ora 19.00,  voi fi alături de Florin Pruteanu, la Radio Cluj. 

În primul meci al finalei U s-a impus chiar pe terenul celor de la Sfîntu Gheorghe, 66-64, pentru ca în cel de-al doilea să cîștige Sepsi, cu 72-66, ambele partide fiind foarte aprig disputate.

Finala se joacă după regula 3 din 5, astfel încît echipa care strînge trei victorii devine campioană națională.

Pentru Sepsi acest lucru ar echivala cu cel de-al doilea titlu obținut (după cel din ediția precedentă), pentru U ar însemna rescrierea unei istorii care a consemnat 14 astfel de reușite.

Ultima dată cînd U a jucat finala a fost acum 14 ani, în sezonul 2002-2003, finală pierdută cu 2-3 în fața celor de la Livas Tîrgoviște.

Spectatorii clujeni au șansa unei mobilizări deosebite azi iar echipa din teren ar merita cu prisosință o sală plină la aceste meciuri. Pentru felul eficient și spectaculos în care au evoluat pe parcursul întregului campionat și pentru felul în care țin viu interesul pentru această finală, fetele antrenate de către Dragan Petricevic așteaptă cu siguranță un răspuns și din partea publicului clujean.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.111 citiri

Leave a Reply