Arbitrul Horațiu Feșnic – Și în Liga I și la Cupa Liceelor NeuronKid

horatiu fesnic arbitruHorațiu Feșnic, unul dintre cei mai buni arbitrii din Liga I, face parte din brigada de arbitraj prezentă la Cupa Liceelor NeuronKid 2017. Feșnic este arbitru în Liga I din sezonul 2012 – 2013 și arbitru internațional de la începutul acestui an.

Fost participant la Cupa Liceelor și arbitru în ultimele 6 ediții a celei mai importante competiții sportive destinate elevilor clujeni, Horațiu ne-a spus de ce este prezent aproape de fiecare dată la Cupă: „Îmi face plăcere să vin si să arbitrez copii și juniori, pentru că mă face să îmi aduc aminte de unde am pornit.” Acesta a continuat: „Liga I este la un nivel foarte bun, îmi place să arbitrez echipe mari și jucători buni, acest lucru mă motivează.”

Motivat și implicat în ceea ce face, arbitrul nostru are planuri mari pe termen lung. „Visul meu este să arbitrez o finală de Champions League și să fiu prezent ca arbitru la Campionate Europene și Mondiale”, a încheiat Horațiu Feșnic.

Toate informaţiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 vor putea fi accesate pe www.ovidiublag.ro, dar şi pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca!

*material realizat de Alexandru Magdaș.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.392 citiri

Leave a Reply