Avem sfert-finalistele la Cupa Liceelor NeuronKid 2017

poza 1Multe meciuri frumoase și foarte încinse în faza optimilor la Cupa Liceelor. Am avut parte de multe goluri, dar și de partide încheiate la limită. Unul dintre cele mai echilibrate dueluri a avut loc între Liceul Seminar Ortodox și Ana Aslan.

Elevii Prof. Ilie Lazăr de la Sem. Ortodox au început foarte tare meciul și au deschis scorul repede, după care au mai ratat încă trei ocazii mari, rezultatul pauzei fiind 1-0. Prof. Șerban Ioan și-a motivat bine echipa la pauză și în doar 5 minute de la reluarea jocului, aceștia au întors scorul, făcând 2-1. După alte 5 minute au mai înscris o dată pentru 3-1, după care s-au mulțumit să apere scorul înregistrat până în acel moment. Cu două minute înainte de final, cei de la Seminar Ortodox au înscris pentru 3-2, iar ultimele două minute au fost de foc: au atacat cu toată echipa pentru a trimite meciul în prelungiri, dar tinerețea și emoțiile și-au spus cuvântul – nereușind să profite de cele două situații pe care și le-au mai creat.

poza 2Un alt meci foarte echilibrat din optimi a avut loc între liceele George Coșbuc și Anghel Saligny. Doamna Profesoară, Pop Sorina, de la Colegiul Național George Coșbuc a reușit să se califice alături de liceeni în faza sferturilor de finală, reușind să învingă băieții Prof. Filip Lucian cu 3-2, dar și aici Anghel Saligny a ratat egalarea la ultimele faze ale meciului.

Iată toate rezultatele înregistrate azi, în faza optimilor:

George Coșbuc – Anghel Saligny 3-2
Energetic – Alexandru Borza 0-5
Economic – Nicolae Bălcescu 1-4
SAMUS – LPS 0-9
Edmond Nicolau – Onisifor Ghibu 3-0
Seminar Ortodox – Ana Aslan 2-3
Augustin Maior – Transporturi 3-1
Maranatha – George Barițiu 2-3

Inevitabil, ne apropiem cu pași repezi de final, iar mâine avem programate meciurile din sferturi. Cum se strâng rândurile și numărul echipelor scade, ne așteptăm la tot mai multă tensiune, dar și spectaculozitate pe terenurile de joc.

Programul sferturilor, marți, 30 mai:

14:00 George Coșbuc vs. George Barițiu
14:45 Alexandru Borza vs. Augustin Maior
15:30 Nicolae Bălcescu vs. Ana Aslan
16:15 LPS vs. Edmond Nicolau

Toate informaţiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 vor putea fi accesate pe www.ovidiublag.ro, dar şi pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca!

*material realizat de Alexandru Magdaș.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.986 citiri

Leave a Reply