Azi aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!

7924eccaf6779819242591fab54021e5 „Bătrâna Doamnă” este cu un pas în finala Ligii Campionilor după ce a câștigat săptămâna trecută la Monaco cu scorul de 2-0. Până la finală, însă, mai e un meci: returul de la ora 21,45.

Antrenorul celor de la Juventus, Massimiliano Allegri, crede că Monaco va juca deschis și, neavând nimic de pierdut, aceștia vor risca încă de la început. Allegri și-a avertizat jucătorii cu privire la calitatea pe care o au adversarii, dar este încrezător că echipa sa va trece de monegasci.

Boss-ul lui Monaco, Leonardo Jardim, a declarat că este foarte bucuros și foarte mândru de performanțele realizate de elevii săi în acest sezon. Acesta spune că nimeni nu credea la începutul stagiunii că formația sa va ajunge la un meci distanță de finala CL. Jardim susține că toată echipa va face tot le stă în putință pentru a-și continua visul – Finala de la Cardiff.

Ambele echipe s-au distanțat în campionat și mai au nevoie de doar de o victorie pentru a-și adjudecat titlul de campioană în Franța, respectiv Italia.

De la Juventus vor lipsi Pjaca și (probabil) Rugani, în timp ce Monaco nu se va putea baza pe Boschilia și Toure.

Echipele probabile:

Juventus (4-2-3-1) : Buffon – Sandro Chiellini Bonucci Alves – Pjanic Khedira – Mandukic Dybala Cuadrado – Higuain

Monaco (4-4-2) : Subasic – Dirar Jemerson Glik Sidibe – Silva Fabino Bakayoko Lemar – Mbappe Falcao

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.760 citiri

Leave a Reply