„Bătrâna Doamnă” află azi cu cine va juca finala Champions League!

7924eccaf6779819242591fab54021e5Juventus a câștigat contra lui Monaco și în retur, cu scorul de 2-1, și și-a asigurat biletele pentru finala Ligii Campionilor din 3 Iunie. Torinezii au gestionat foarte bine partida de acasă cu francezii, conducând la pauză cu 2-0, marcatori Alves și Mandukic. După pauză gazdele s-au mulțumit să-și apere avantajul, iar monegascii au înscris golul de onoare prin Mbappe, pe fondul relaxării echipei lui Allegri.

Atletico primește vizita celor de la Real Madrid după ce au pierdut în tur, cu 3-0, pe Bernabeu. Diego Simeone a declarat că echipa sa nu trebuie să riște totul încă de la început, ci au nevoie să intre pas cu pas în meci, iar un avataj de 1-0 la pauză ar fi foarte bun în încercarea lor de a întoarce rezultatul din tur. Simeone crede că Atletico este capabilă să se califice și are încredere în formația pe care o pregătește de aproape 6 ani. „Cholo” a încheiat zicând că elevii săi se vor lupta până la ultimul fluier al arbitrului pentru o calificare miraculoasă în finală și le-a dat de gândit tuturor celor care susțin pe „Atleti” – avertizând că Atletico nu mai este locul potrivit pentru el dacă jucătorii săi nu sunt destul de motivați înaintea unui astfel de meci.

Zidane a declarat că echipa sa trebuie să râmână cocentrată înaintea returului, iar jucătorii săi trebuie să aibă aceeași atitudine ca și în meciul din tur, concluzionând că formația Realului va intra pe teren pentru a câștiga din nou.

Echipele probabile:

Atletico (4-4-2): Oblak – Luis Godin Savic Hernandez – Koke Gabi Niguez Carasco – Gameiro Griezmann

Real (4-3-3): Navas – Nacho Ramos Varane Marcelo – Kroos Casemiro Modric – Isco Benzema Ronaldo

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.691 citiri

Leave a Reply