Champions League – Încep semifinalele

7924eccaf6779819242591fab54021e5Real Madrid primește vizita celor de la Atletico Madrid începând cu ora 21,45. Înaintea meciului tur din Liga Campionilor, cele două echipe se prezintă foarte bine – au doar 2 înfrângeri în ultimele 15 partide disputate în toate competițiile, iar Realul e foarte aproape de titlu în Primera Division.
Zinedine Zidane a declarat că nu există echipe favorite în această fază a competiției. Pe lângă faptul că e un derby local, intensitatea acestei partide va fi una și mai mare, gândindu-ne că se joacă pentru un loc în finala Champions League. Zidane a încheiat conferința de presă aducând numai cuvinte de laudă pentru cei de la Atleti: în ultimii ani Atletico Madrid a progresat foarte mult și este o rivală greu de învins. Atletico nu renunță niciodată și luptă pentru fiecare minge, iar Zizou crede că echipa sa trebuie să joace la capacitate maximă pentru a avansa în finală.

Diego Simeone crede că Realul va începe foarte tare partida, în atac, iar elevii săi trebuie să „ducă meciul” într-o zonă în care jucătorii lui se simt confortabil. Simeone a declarat că echipa pe care o va trimite în teren va avea „inima” fanilor Atletico Madrid.

De la gazde vor lipsi Pepe, Bale și Coentrao, în timp ce la oaspeți nu vor putea evolua Gimenez, Juanfran, Vrsalijco, Moya și Augusto Fernandez.

Mâine seară, tot de la 21,45, se joacă si al doilea meci din turul semifinalelor CL: Monaco – Juventus!

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
755 citiri

Leave a Reply