Cinci români joacă azi la Madrid!

ENTRADA_4AM0760

foto:   www.madrid-open.com

Mergea și Qureshi intră în competiție în primul tur și joacă împotriva dublului Marach/Pavic, începând cu ora 14,30. Mergea/Qureshi vin la Madrid cu un moral excelent după ce în urmă cu o săptămână au câștigat turneul de la Barcelona. În cazul unei victorii, perechea româno-pakistaneză are șansa să joace din nou cu cei care sunt pe primul loc mondial, Kontinen/Peers, și pe care i-au învins săptămâna trecută în drumul lor către titlu.

Marius Copil a primit un Wild Card și îl întâlnește, de la ora 13,00, în primul tur, la Madrid, pe spaniolul Guillermo Garcia-Lopez. Românul, locul 104 ATP,  s-a prezentat bine în turneul de săptămâna trecută de la Munchen, dar a fost învins în turul doi de către Roberto Bautista-Agut (21 ATP) cu 7-5 în setul decisiv, cel care a fost și favorit doi al competiției. În singura întâlnire dintre cei doi, Copil a trecut de Garcia-Lopez (104 ATP) în 2015, cu 2-0, în Olanda, la S-Hertoghenbosch (pe iarbă).

mmo16-cajamagica-interior

foto:   www.madrid-open.com

Irina Begu și Simona Halep joacă în primul tur, la dublu, de la ora 14,30,  împotriva cuplului Spears/Srebotnik (favorite 8). Dublul Begu/Halep nu a mai jucat împreună în circuitul WTA din 2013 și au acum șansa să joace din nou, iar în acest fel își pot face și încălzirea pentru meciurile de simplu pe care le joacă mâine și, în același timp, se pot acomoda cu suprafața de la Madrid.

Niculescu și McHale joacă de la ora 13,00 împotriva dublului Krejcikova/Kudryavtseva. Românca și americanca au jucat un singur meci împreună până acum – la Indian Wells chiar în acest an.

 

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
932 citiri

Leave a Reply