Doi de-ai noștri, Silviu Cristea și Vali Todea, traineri la un festival pentru elevii clujeni

Silviu (în stînga) și Vali

Silviu (în stînga) și Vali

Scena Urbană susține pentru al 5-lea an consecutiv ateliere pentru elevii din scoala primară, gimnaziu și liceu din cadrul Festivalului Altfel. Arhitectul clujean Daniela Maier (coordonatoarea Scenei Urbane)  știe să își aleagă oamenii, așa că ai noștri amici Silviu Cristea și Valentin Todea au fost selecționați pentru a le trezi sau întreține elevilor interesul pentru fotografie. Cei doi sunt nelipsiți de la majoritatea evenimentelor organizate în Cluj și, bineînțeles, membri activi ai mișcării noastre sportive (și nu numai). 

Atelierul va prezenta noţiuni în fotografie, tipuri de fotografii, şi cum se pot aplica prin utilizarea celui mai la îndemână dispozitiv, telefonul mobil.

Cu astfel de traineri să tot particip la acest atelier de fotografie care va avea loc pe 18 și pe 22 mai, cu întîlnirea în Foișorul din Parcul Central al Clujului,  după cum urmează :

Vali

Vali

18/05/2017  10:00
http://festivalulaltfel.ro/events/atelier-de-fotografie-incadrand-prin-cluj/

22/05/2017 10:00
http://festivalulaltfel.ro/events/atelier-de-fotografie-incadrand-prin-cluj-2/

 

Elevi de gimnaziu sau de liceu sunt așteptați de către cei doi și odată intrați pe mîna lor cu siguranță că vor ieși mult mai instruiți într-ale fotografiei.

În cele de mai jos poți afla cum te înscrii, adică așa:  http://festivalulaltfel.ro/events/atelier-de-fotografie-incadrand-prin-cluj/

Traineri: Valentin Todea şi Silviu Cristea

Iar în cele de și mai jos, afli cîte ceva despre cei doi tineri fotoreporteri:

Valentin Todea este un fotograf preocupat în principal de fotografia sportivă, stradală și de portret. Realizează fotografii la evenimente sportive din anul 2014, fiind prezent la meciuri din numeroase orașe din țară în acest timp. A debutat expozițional în luna februarie a acestui an în cadrul expoziției aniversare a clubului de fotografie „Lumex”, organizată la Casa de Cultură a Studenților Cluj. Ulterior, lucrările sale au fost expuse la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Alba Iulia și la Castelul „Banffy” din Bonțida. În prezent, urmează un masterat în domeniul fotografiei la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

https://www.facebook.com/todea.valentin
https://www.instagram.com/valentintodea/
https://500px.com/valentin_todea
https://sport-focus.ro
https://www.facebook.com/TravellingAroundRomania/

Silviu

Silviu

Silviu Cristea, fotograf axat pe fotografia sportiva, dar pasionat si pe partea de fotografie de eveniment, natura sau portret. Cocheteaza cu fotografia din anul 2008, avand munca expusa in diferite publicatii online, print si chiar coperti de carti. A participat cu licrari la diverse expozitii si concursuri foto, obtinand un loc 2 la concursul foto „Ioan Lespuc”.
Puteti vedea mai multe fotografii aici:
http://facebook.com/SilviuCristeaPhotography

Îi felicităm pe cei care i-au ales pe acești doi tineri, se vor convinge că au făcut o alegere foarte bună.

Și tragem nădejde că profesorii își vor îndruma acum cu și mai multă încredere elevii înspre cei doi, cărora le dorim succes la acest atelier.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.313 citiri

Leave a Reply