Halep debutează la Roma!

halepSimona Halep este în momentul de față cea mai în formă jucătoare din circuit și a urcat din nou pe locul 4 în clasamentul WTA! În ultimele 11 meciuri jucate are o singură înfrângere – la cea pe care o va întâlni în meciul care începe în următoarele minute.

Constănțeanca o întâlnește pe Siegemund, iar nemțoaica a învins-o ultima dată chiar acum două săptămâni în semifinale la Stuttgart. Ambele meciuri jucate între cele două până acum au fost câștigate de sportiva din Germania, dar forma bună arătată de Halep ne duce cu gândul la o victorie a româncei. Simona Halep a avut liber în primul tur, în timp ce Siegemund a trecut de Osaka în primul tur cu 2-0.

Monica Niculescu joacă și ea, tot imediat după ora 12, la dublu, alături de McHale. Acestea le vor întâlni chiar în primul tur pe Errani/Trevisan – deținătoarele unui wild card.

Turneul de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de aproape 3 milioane de dolari, este ultimul mare test înaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
857 citiri

Leave a Reply