Halep – victorie categorică și calificare în semifinale!

 

Simona Halep - foto: internazionalibnlditalia.com

Simona Halep – foto: internazionalibnlditalia.com

Românca s-a calificat în penultimul act al turneului de la Roma după ce a trecut cu 2-0 de Anett Kontaveit, 6-1 6-4, într-o oră și 20 de minute.

Simona Halep a început în forță și nu i-a dat nicio șansă estoniencei, încheind primul set foarte rapid, după 35 de minute. Halep a servit excelent, iar la retur a fost tot timpul agresivă, punându-și în dificultate adversara la fiecare punct jucat. Constănțeanca a practicat un tenis excelent și s-a apropiat de cea mai bună formă a carierei.

Setul secund a avut un început foarte bun pentru Simona și s-a distanțat la 4-1 destul de rapid. Halep a căzut puțin în acel moment și Kontaveit s-a apropiat periculos, la un singur game distanță. La scorul de 4-3, românca a rămas puternică și nu s-a mai produs niciun break, rezultând o nouă victorie clară a celei de pe poziția a 4-a WTA. Românca va juca în semifinale cu cea care va câștiga partida dintre Bertens și Gavrilova.

Simona Halep a demonstrat încă o dată de ce se află în elita tenisului mondial! Loviturile pe care le-a produs azi nu au avut replică, iar defensivă ei a fost de cele mai multe ori de netrecut.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
973 citiri

Leave a Reply