Încep pregătirile pentru marea finală de baschet. Noi o vom comenta pentru Radio Cluj

radioFinala mult așteptată a campionatului dintre U Banca Transilvania și Steaua va începe cu două meciuri la Cluj, pe 19 și 21 mai. Voi fi alături de Florin Pruteanu și de data aceasta și vom comenta ambele partide pentru Radio Cluj.

 

Clubul organizator face următoarele anunțuri importante:

Biletele de acces pentru primele două jocuri ale finalei Ligii Naționale se vor pune în vânzare de către partenerul nostru Biletmaster.ro marți, 16 mai, cu începere de la ora 16.

De asemenea, se vor pune în vânzare bilete și la casieria Sălii Sporturilor ”Horia Demian” în ziua de joi, 18 mai, între orele 15 și 19. Se vor putea achiziționa bilete pentru ambele jocuri.

FINALA LNBM: U-Banca Transilvania – Steaua CSM EximBank București
Sala Sporturilor ”Horia Demian” Cluj-Napoca

  • Meciul 1: Vineri, 19 mai 2017, ora 19.45
  • Meciul 2: Duminică, 21 mai 2017, ora 19.00

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este, ca în fiecare an, 20 de lei, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Îi rugăm în special pe abonați să vină mai repede la sală pentru a-și ocupa locurile.

Elevii și studenții beneficiază de 50 la suta reducere pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplica doar la casa de bilete nu și online.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
778 citiri

Leave a Reply