LPS și Ana Aslan joacă finala Cupei Liceelor NeuronKid 2017

lpsCupa Liceelor NeuronKid 2017 se apropie de final, astăzi fiind stabilite finalistele ediției cu numărul 13. În urma unor dueluri spectaculoase, dar și rezultate surprinzătoare, Ana Aslan și LPS și-au adjudecat cele două locuri din marea finală programată pe 7 iunie, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Finala mică se va disputa între liceele Alexandru Borza și George Barițiu.

Iată rezultatele înregistrate astăzi, în semifinale:

Ana Aslan – Alexandru Borza 5-1
LPS – George Barițiu 1-0

În ceea ce privește programul finalelor Cupei Liceelor NeuronKid 2017, acesta se anunță a fi cel puțin la fel de încărcat ca și în anii precedenți. Pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” își vor face loc, în primul rând, cele mai bune patru echipe ale ediției de anul acesta (Ana Aslan, LPS, Alexandru Borza și George Barițiu). Alături de elevi își vor arăta talentele fotbalistice și profesorii acestora. Nu în ultimul rând, cei prezenți în sala sporturilor vor putea vedea la muncă foste glorii ale fotbalului din Ardeal, nume ca Dulca, Sabău, Pojar, Ciucur sau Gherman urmând să încânte privirile spectatorilor. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere.

Programul finalelor Cupei Liceelor, miercuri, 7 iunie:

12:00 Alexandru Borza vs. George Barițiu (finala mică)
13:00 Meciuri demonstrative
14:00 Ana Aslan vs. LPS (finala mare)

Toate informațiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 pot fi accesate pe www.ovidiublag.ro, dar si pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
8.346 citiri

Leave a Reply