Profesorii de la Cupa Liceelor: Vladimir-Alexandru Bogosavlievici de la Barițiu

poza 1Vladimir-Alexandru Bogosavlievici, autorul ghidului – bijuterie „Re-Descoperim Clujul”, este prezent la Cupa Liceelor pentru a-și încuraja elevii de la Colegiul Național George Barițiu.

„Ghidul este o reflectare a celor șase trasee imaginate și puse în aplicare în anul 2016 de către profesorul Bogosavlievici alături de cei interesați, toate avînd loc în principal pe străzile din centrul orașului.” Bogosavlievici, profesor de istorie la Col. Naț. George Barițiu, a venit azi la baza Napoca și pentru a-și susține colega, doamna profesoară de sport Mona Martinovici. Acesta ne-a declarat: „Am venit azi pentru că îmi permite programul și îmi place foarte mult fotbalul. E o competiție pe care o urmăresc de mult timp, iar organizatorii sunt foarte bine organizați de fiecare dată, îi respect foarte mult”

Alexandru Bogosavlievici ne-a spus: „Îmi place să fac sport. Chiar am și un pedometru cu mine aproape în orice loc merg. Principiul meu este – mens sansa in corpore sano-.” Acesta a încheiat: „Pentru elevi am venit și îmi doresc să vin și în zilele următoare dacă aceștia se califică. Am o relație foarte directă, foarte bună cu liceenii. Dacă ești fals, relația nu ține decât foarte puțin.”

După ce echipa liceului Gheorghe Barițiu s-a calificat, Bogosavlievici ne-a mărturisit următoarele: „Mâine o să fac un schimb de ore cu un coleg și la ora 14:00 voi fi prezent la bază pentru a-mi susține elevii în semifinale.”

Toate informațiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 pot fi accesate pe www.ovidiublag.ro, dar si pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca.

*material realizat de Alexandru Magdaș

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.946 citiri

Leave a Reply