Profesorul zilei, la Cupa Liceelor NeuronKid 2017: Călin Tecoanță

tecoanta cupa 2017Profesorul și antrenorul celor de la Liceul cu Program Sportiv, Călin Tecoanță, este campion en-titre al Cupei Liceelor NeuronKid cu LPS și participant la toate edițiile Cupei în calitate de antrenor.

Acesta vine după o performanță foarte importantă la nivel de Juniori Republicani A, terminând, în premieră, pe poziția secundă seria din care face parte alături de elevii săi, după CFR. Aproape toți jucătorii Liceului cu Program Sportiv sunt legitimați acolo, în afară de Csiki Norbert – cel care este căpitan la CFR, juniori 1 și Cozma Dănuț – jucătorul celor de la Ardealul.

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale Prof. Călin Tecoanță vine într-una din edițiile anterioare ale Cupei Liceelor, la triunghiularul dintre profesori, bloggeri și legende: „La acel triunghiular am marcat o dublă în poarta lui Florin Prunea, cel care i-a avut coechipieri pe Belodedici, Adi Ilie, Didi Prodan, Emil Săndoi, Ioan Ovidiu Sabău sau Romulus Buia”.

Toate informaţiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 vor putea fi accesate pe www.ovidiublag.ro, dar şi pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca!

*material realizat de Alexandru Magdaș.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
732 citiri

Leave a Reply