Să înceapă spectacolul: S-au tras grupele la Cupa Liceelor NeuronKid 2017

IMG_1945Cupa Liceelor NeuronKid 2017 intră în linie dreaptă. Marți, 16 mai, la Baza Sportivă Napoca din cartierul Gheorgheni, a avut loc tragerea la sorți a grupelor ediției a XIII-a.

Evenimentul a fost oficiat de Patrițiu Abrudan, fostul vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și director regional al Băncii Transilvania, alături de jurnalistul Ionel Banu, cel care va comenta finalele Cupei Liceelor de anul acesta. Printre participanți s-au numărat și profesorii liceelor angrenate în competiție.

 

Iată cum arată cele opt grupe în urma tragerii la sorți de astăzi:

grupe

La linia de start s-au înscris 25 de licee clujene, iar deja putem să intuim câteva dueluri interesante chiar din această primă fază. Potrivit regulamentului competiției, primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în fazele eliminatorii. Meciurile din faza grupelor se vor disputa în zilele de 22, 23 și 24 mai. În zilele următoare vom reveni cu programul complet al meciurilor din cadrul celei mai importante competiții sportive dedicate liceenilor clujeni.

Toate informaţiile (avancronici, cronici, fotografii) despre Cupa Liceelor NeuronKid 2017 vor putea fi accesate pe pagina www.ovidiublag.ro, dar şi pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Napoca!

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.460 citiri

Leave a Reply