Simona Halep a avut o săptămînă de vis. E regină la Madrid, din nou

halepSimona Halep a luptat din răsputeri și azi, în finala de la Madrid, așa cum a făcut-o exemplar pe parcursul unei săptămîni excepționale pe care a avut-o aici. A cîștigat titlul, pentru al doilea an consecutiv, a jucat semifinala de dublu alături de Irina Begu și, peste toate, și-a arătat din nou clasa. Finala cu Kristina Mladenovic a fost încununarea acestor eforturi, 7-5, 6-7, 6-2. 

Simona a cîștigat 4 turnee Premier Mandatory, dintre care trei la Madrid, un teritoriu pe care l-a cucerit definitiv. Celălalt turneu de acest calibru l-a cîștigat la Indian Wells, în 2015.

Jucătoarea noastră era în culmea fericirii după cîștigarea acestui turneu în care a tras din răsputeri și în care eforturile i-au fost încununate de un succes imens. Simona Halep nu se lasă și rămîne în prim-planul tenisului mondial feminin de o bună bucată de vreme, acolo unde, să nu uităm, a ajuns în 2014 pe locul doi.

Românca a cîștigat 1 milion de euro învingînd în această finală și 1000 de puncte WTA, de asemenea reușite excepționale.

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
851 citiri

Leave a Reply