Simona Halep – victorie categorică și calificare în semifinale

 

foto: miamiopen.com

      foto: miamiopen.com

Halep a câștigat meciul din sferturi împotriva americancei Coco Vandeweghe, rapid, cu scorul de 2-0. Primul set și l-a asigurat după 26 de minute cu 6-1, iar al doilea set a fost tranșat în 34 de minute, tot 6-1. Așadar, Simona Halep nu intră obosită în semifinale și poate pregăti liniștită meciul din turul următor.

Simona a început în forță partida și a atacat, trimițând foarte multe mingi lungi care au căzut aproape de linia de fund a terenului, forțând-o pe americancă să greșească. Serviciul a funcționat foarte bine și de această dată pentru Halep și nu i-a permis adversarei să facă nici un break. Constănțeanca a fost mult mai bună decât sportiva din SUA, iar victoria a venit logic.

Românca se prezintă foarte bine la Madrid și după ce primele două favorite au fost eliminate din competiție, aceasta rămâne jucătoarea considerată favorită la câștigarea trofeului. Simona Halep joacă în semifinale cu învingătoarea dintre Bertens și Sevastova.

Halep  are de jucat un meci astăzi și în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Irina Begu. Acestea vor juca în sferturi împotriva unui cuplu foarte experimentat – Mirza/Shvedova.

Tot astăzi, începând cu ora 16,30, joacă și Sorana Cîrstea, în sferturi, contra Kristinei Mladenovic.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.676 citiri

Leave a Reply